Buscar

Organización Sin Fin de Lucro

enllasoshumans

berga, España | http://enllasoshumans.org
Se unió en octubre 2008

Acerca de

Enllasoshumans nace con la misión de fortalecer las capacidades de organización comunitaria y municipal, utilizando como herramientas para este desarrollo, nuevas estructuras educativas ,de formación y de capacitación destinadas siempre a la autogestión y autosuficiencia.

En estos momentos nuestros esfuerzos están enfocados a programas de seguridad alimentaria, educación y medicina natural. A la vez estamos también iniciando la fase previa de un POTD (Plan De Ordenamiento Territorial.

EnllaSOS Humans és una associació sense ànim de lucre que treballa en l’àmbit de la cooperació internacional col·laborant en el desenvolupament dels països del Sud. Pretenem potenciar la justícia social i econòmica a nivell global, entenent que davant la submissió financera i cultural dels països del Sud als del Nord i la seva pròpia situació política, es fa indispensable la solidaritat activa dels ciutadans i ciutadanes i entitats públiques i privades dels països del Nord, als quals pertanyem.

Actualment treballem al petit país centreamericà de El Salvador, participant en l’esforç de les comunitats rurals del departament d’Usulutan per a millorar les seves condicions de vida i la seva capacitat per a ser autosuficients.

Entenem que la nostra feina depèn únicament de les necessitats i la voluntat dels habitants de les comunitats per això treballem en estreta col·laboració amb les nostres contraparts desde la gestió fins a l’execució i seguiment dels projectes. Treballem conjuntament amb la ong local COMUS (Comunidades Unidas de Usulután), amb la Alcaldía de San Agustín i amb la Fundació Quino Caso. Així mateix estem en contacte amb d’altres organitzacions salvadorenques, així com amb els propis habitants de les comunitats que col·laboren en els propis projectes.

Creiem que la unió d’esforços entre ongs, institucions i professionals i la difusió adecuada de la informació, faciliten enormement les tasques que es duen a terme per al desenvolupament. Per tant pretenem ser un punt d’enllaç entre els actors implicats tan a El Salvador com a Catalunya i Espanya.

D’altra banda considerem que la concienciació dels “països rics”, en el nostre cas Catalunya i Espanya, és vital per al procés de desenvolupament i democratització dels “països pobres”. Per tant volem dur a terme una tasca informativa destinada als diversos àmbits de la societat civil i reivindicar a les institucions i autoritats la justicia social i econòmica necessàries per al veritable desenvolupament humà a nivell global.

Enllasoshumans nace con la misión de fortalecer las capacidades de organización comunitaria y municipal, utilizando como herramientas para este desarrollo, nuevas estructuras educativas ,de formación y de capacitación destinadas…

Temáticas Incluídas

  • Cooperación Internacional

Ubicación

  • c/ balmes 15 bis 2º 1ª
    08600 berga (barcelona)
    berga 08600
    ES

Únete a Idealist

Regístrate hoy para acceder a tus organizaciones favoritas y recibe alertas por email cuando se publiquen nuevas oportunidades.