Search

Nonprofit

TRIAS ngo

Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Belgium | http://www.trias.ngo
Joined in July 2001

About Us

Wat je naam of afkomst ook is: iedereen heeft dromen. Maar de meeste mensen op onze planeet zien hun ambities gefnuikt door armoede, analfabetisme, corruptie of discriminatie. Elke dag opnieuw verspillen die hindernissen het talent van honderden miljoenen mensen.

Trias strijdt wereldwijd tegen hindernissen die de zelfontwikkeling van ondernemende mensen blokkeren. Dat is onze missie.

We zorgen ervoor dat mensen samenwerken, zonder onderscheid van ras, leeftijd en geslacht. Door hun boeren- en ondernemersverenigingen te versterken, creëren we een krachtige en duurzame hefboom voor hogere individuele gezinsinkomens en voor de transformatie van hele gemeenschappen.

Ontwikkelingssamenwerking is een zaak van gelijkgestemde mensen die over alle grenzen heen elkaars zelfontwikkeling stimuleren. Dat is onze visie.

Daarom is Trias ook een draaischijf voor internationale samenwerking tussen ondernemende mensen. Expertise wisselen we uit op basis van gelijkwaardigheid, vanuit het geloof dat alleen de kansarme boeren en ondernemers zelf hun eigen dromen kunnen waarmaken.

Wat je naam of afkomst ook is: iedereen heeft dromen. Maar de meeste mensen op onze planeet zien hun ambities gefnuikt door armoede, analfabetisme, corruptie of discriminatie. Elke dag opnieuw verspillen die hindernissen het talent van…

Issue Areas Include

  • Agriculture
  • Community Development
  • Entrepreneurship
  • Women

Location & Contact

Join Idealist

Sign up today to save your favorite organizations and get email alerts when new ones are posted.